Om oss

Om oss

Vilka är vi som står bakom Inspolight?

Nordensten Lift är ett företag i Storvreta nära Uppsala. Vi både hyr ut skylifts som utför en hel del arbeten med liftarna. (Se vår webb www.nordenstenlift.se) Varje höst har vi uppdrag i Uppsala med omnejd att bygga, utvidga och reparera belysning i träd. Vi använder här StarTradings ljusslingor som håller god kvalitet och är anpassade för att kunna byggas ut och enkelt byta ut delar av slingor när de åldras. 

Vi är numera återförsäljare av StarTradings produkter för att förenkla för våra kunder. När vi så fick se StarTradings utbud 2024 och själva blev sugna på flera produkter tog vi en resa till StarTrading. På plats kunde vi konstatera att en hel del av det vi tittat på såg ännu läckrare ut i verkligheten!

Varför inte ge flera möjligheten att ta del av fantastisk belysning för trädgård, altaner och trädgårdsrum – var vår tanke. En hel del drivs av solceller men det finns många produkter som går på vanlig el. Vi har nu gjort ett urval, i första hand tänkt för sommarhalvåret, men kommer att utvidga med just slingor för träd och advent framåt augusti/september. 

Den som saknar någon typ av produkt redan nu – hör av dig så ska vi se vad vi kan göra.

För dig som till hösten vill ha hjälp med att montera belysning i träd – den tjänsten kan vi bistå med om du finns i Uppsala kommuns området. Mejla eller ring oss!