Om oss

Vilka är vi som står bakom Inspolight?

Nordensten Lift är ett företag i Storvreta nära Uppsala. Vi både hyr ut skylifts som utför en hel del arbeten med liftarna. (Se vår webb www.nordenstenlift.se) Varje höst har vi uppdrag i Uppsala med omnejd att bygga, utvidga och reparera belysning i träd. Vi använder här StarTradings ljusslingor som är anpassade för att kunna byggas ut och enkelt byta ut delar av slingor när de åldras. 

Vi är numera återförsäljare av StarTradings produkter och Lightson. En del drivs av solceller men det finns många produkter som går på vanlig el eller som 12-volts system. Vi har gjort ett urval, i första hand tänkt för sommarhalvåret, och kommer att utvidga med slingor för träd och advent framåt augusti/september. 

Den som saknar någon typ av produkt – hör av dig så ska vi se vad vi kan göra.

För dig som till hösten vill ha hjälp med att montera belysning i träd – den tjänsten kan vi bistå med om du finns i Uppsala kommuns område. Mejla eller ring oss!

Varukorg

Välkommen till Inspolight Vi använder cookies för att ge dig ett anpassat och bättre innehåll på vår webbplats samt marknadsföring. Tryck på Acceptera för att samtycka till vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen